Politika zasebnosti

PRAVNO OBVESTILO

Vsebine, podatki, slike in druge informacije na spletnih straneh www.dafra.si so last podjetja Dafra kontakt tehnologija, d.o.o. Vsaka uporaba, prepis ali razmnoževanje vsebin in podatkov s spletne strani je dovoljeno samo s predhodnim pisnim soglasjem družbe Dafra d.o.o. in z navedbo vira spletni portal www.dafra.si.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Dafra d.o.o.  ne odgovarja za morebitne posledice, ki izhajajo iz dejanj in odločitev na podlagi objavljenih vsebin in podatkov na spletnem mestu www.dafra.si.

POLITIKA ZASEBNOSTI

V družbi Dafra d.o.o. smo zavezani k spoštovanju zasebnosti naših strank in obiskovalcev spletnega mesta.

Vsebine, vprašanja in podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni za namen poslovanja podjetja Dafra d.o.o., v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07-ZVOP-1-UPB1).

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani, se strinjate s politiko zasebnosti in uporabo piškotkov.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Primeri uporabe piškotkov

Piškotke uporablja večina spletnih strani. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), nadalje pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Naša spletna stran uporablja piškotke za lastno uporabo in Google Analytics.

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Uporabljamo piškotke, predstavljene v spodnji tabeli.

Ime piškotka        Host/Domena             Veljavnost          Namen

cc_analytics          www.dafra.si                     10 let          Strinjanje z analitičnimi piškotki

_ga                        www.dafra.si                      2 leti         Google Analytics

DAFRA ©2018