ODZIVNOST in FLEKSIBILNOST

Vsi procesi od konstrukcije in testiranja do serijske proizvodnje potekajo na enem mestu. To nam omogoča kratke roke izdelave in fleksibilnost pri prilagajanju izdelkov ter proizvodnega procesa.

ŠIROK NABOR STORITEV

Na enem mestu nudimo širok nabor storitev,
kar vam omogoča optimiziranje nabavne verige.

IZKUŠNJE IZ RAZLIČNIH INDUSTRIJ

Naše dolgoletne izkušnje iz številnih industrij nam omogočajo, da za vas najdemo optimalne rešitve tako z vidika konstrukcije in proizvodnje kakor tudi pri zagotavljanju zmanjšanja porabe materiala.

AVTOMATIZIRANA SERIJSKA PROIZVODNJA

TEHNOLOŠKA DOVRŠENOST

Trend izdelave vedno manjših in oblikovno dovršenih potrošnih izdelkov pomeni vedno zahtevnejše specifikacije posameznih komponent. Za brezhibno delovanje končnega izdelka, mora biti vsak njegov sestavni del izoblikovan premišljeno in učinkovito.

NAŠE STORITVE

Naša ponudba

PODROČJA

Naši kupci prihajajo iz različnih industrij, vendar je vsem skupno to, da potrebujejo kakovostne izdelke in zanesljive dobavitelje. Preverite, v katerih končnih proizvodih so vgrajeni naši izdelki.

VEČ

Novice


SPODBUDE ZA RAZISKOVALNO RAZVOJNE PROJEKTE

1. december 2023
V podjetju Dafra kontakt tehnologija d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo preciznih štancanih izdelkov in izdelkov hibridnega brizgan...
preberi »

KREPITEV TRŽENJA BLAGOVNIH ZNAMK NA TUJIH TRGIH PREKO SHOWROOMOV

23. marec 2021
V podjetju Dafra kontakt tehnologija d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo preciznih štancanih izdelkov in izdelkov hibridnega brizgan...
preberi »

DAFRA ©2018