KREPITEV TRŽENJA BLAGOVNIH ZNAMK NA TUJIH TRGIH PREKO SHOWROOMOV

23. marec 2021

V podjetju Dafra kontakt tehnologija d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo preciznih štancanih izdelkov in izdelkov hibridnega brizganja. V zadnjih letih smo investirali v nabavo sodobnih strojev za proizvodnjo izdelkov s tehnologijama štancanja in hibridnega brizganja s pripadajočo avtomatizacijo posluževanja strojev in avtomatskega pakiranja izdelkov, kar nam omogoča konkurenčno proizvajanje izdelkov. Zaradi želje po nadaljnji rasti prodaje na tujih trgih, smo se odločili za pospeševanje prodaje na nemškem tržišču s pomočjo vzpostavitve promocijskega prostora in najema  prodajnega zastopnika iz ciljnega tržišča. Zaščitili smo svojo blagovno znamko, izdelali smo strategijo trženja na ciljnem tržišču s pripravo akcijskega plana izvajanja trženja, ki ga želimo sedaj tudi izvesti.

S tem namenom smo pridobili nepovratna sredstva za izvedbo pospeševanje prodaje na tujem trgu s strani  Javne agencije SPIRIT SLOVENIJA v okviru javnega razpisa:

»KREPITEV TRŽENJA BLAGOVNIH ZNAMK NA TUJIH TRGIH PREKO SHOWROOMOV«

V sklopu projekta bomo izvedli naslednje aktivnosti:

  • vzpostavitev razstavnega prostora na nemškem tržišču,
  • najem zastopnika iz ciljnega tržišča za pospeševanje prodaje naših izdelkov in storitev,
  • priprava kakovostnega promocijskega gradiva za razstavni prostor kakor tudi za prodajnega zastopnika.

 Termin izvajanja projekta: 01.10.2020 do 30.09.2021

Za projekt bomo pridobili subvencionirana sredstva – odobrena sredstva s strani Javne agencije SPIRIT SLOVENIJA v višini 30.600 €.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

www.eu-skladi.si


« nazaj na seznam

DAFRA ©2018