ODZIVNOST in FLEKSIBILNOST

Vsi procesi od konstrukcije in testiranja do serijske proizvodnje potekajo na enem mestu. To nam omogoča kratke roke izdelave in fleksibilnost pri prilagajanju izdelkov ter proizvodnega procesa.

ŠIROK NABOR STORITEV

Na enem mestu nudimo širok nabor storitev,
kar vam omogoča optimiziranje nabavne verige.

IZKUŠNJE IZ RAZLIČNIH INDUSTRIJ

Naše dolgoletne izkušnje iz številnih industrij nam omogočajo, da za vas najdemo optimalne rešitve tako z vidika konstrukcije in proizvodnje kakor tudi pri zagotavljanju zmanjšanja porabe materiala.

AVTOMATIZIRANA SERIJSKA PROIZVODNJA

TEHNOLOŠKA DOVRŠENOST

Trend izdelave vedno manjših in oblikovno dovršenih potrošnih izdelkov pomeni vedno zahtevnejše specifikacije posameznih komponent. Za brezhibno delovanje končnega izdelka, mora biti vsak njegov sestavni del izoblikovan premišljeno in učinkovito.

NAŠE STORITVE

Naša ponudba

PODROČJA

Naši kupci prihajajo iz različnih industrij, vendar je vsem skupno to, da potrebujejo kakovostne izdelke in zanesljive dobavitelje. Preverite, v katerih končnih proizvodih so vgrajeni naši izdelki.

VEČ

Novice


JAVNI POZIV ZA SOFINANCIRANJE TRŽNIH RAZISKAV, MEDNARODNIH FORUMOV IN CERTIFIKATOV V LETU 2018

14. december 2018
V podjetju Dafra kontakt tehnologija d.o.o. izdelujemo številne kovinske štancane izdelke, med njimi tudi male kontakte. V zadnjih dveh...
preberi »

JAVNI RAZPIS ZA DODELJEVANJE SPODBUD V OKVIRU INICIATIVE EUREKA 2017

3. oktober 2018
V podjetju Dafra kontakt tehnologija d.o.o. predstavljajo pomemben delež izdelkov štancane male elektronske komponente, katerih konkurenčno p...
preberi »

DAFRA ©2018